Diari La Veu del País Valencià
Asp presenta una àmplia programació esportiva per al Nadal
S’han preparat vint actes entre el 10 de desembre i el 8 de gener.
Les Regidories d’Esports i de Festes, en col·laboració amb els clubs i entitats esportives de la localitat, estan elaborant un ampli programa d’activitats esportives des de mitjan desembre fins a principis de gener, coincidint amb el període vacacional i els preparatius de les festes nadalenques.
Aquest any s’ha tingut en compte que tant els dies de la Nit de Nadal, com els de Nit de Cap d’Any i Any Nou coincideixen en cap de setmana, per la qual cosa els esdeveniments s’han concentrat en les setmanes anteriors i posteriors a aquests dies tan assenyalats. Fins a vint actes tindran lloc entre el dissabte, 10 de desembre, i el diumenge, 8 de gener de 2017, i es podrà jugar a esports diversos com petanca, natació, atletisme, escacs, bàsquet en cadira de rodes, ornitologia, bàdminton o futbol, i dirigits des dels nens més petits de psicomotricitat fins a persones majors del rejuvenecimiento actiu.
De totes aquestes activitats s’anirà informant puntualment pels mitjans de comunicació, a més de la seva publicitat a través del programa editat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Asp amb motiu del Nadal i del cap d’any.

Comparteix

Icona de pantalla completa