Diari La Veu del País Valencià
Més de mil dos-cents atletes competiran en la Mitja Marató Popular ‘Vila d’Asp’
Enguany es compleix la XXXI edició de la Mitja Marató i la VI dels 11.000 metres.

Diumenge, 18 de desembre, més de mil dos-cents atletes populars s’han citat a Asp per a recórrer els seus carrers i camins durant la Mitja Marató Popular “Vila d’Asp”. Aquesta carrera s’ha convertit en una de les proves esportives més emblemàtiques de la localitat aspense i està marcada en roig en el calendari dels afeccionats a les proves de llarga distància, no solament d’Asp, sinó també de multitud de participants vinguts de tota Espanya, sent un esdeveniment ja consolidat per la seua llarga tradició en el panorama esportiu nacional.

Com en els últims anys, la competició es dividirà en dues distàncies. D’una banda l’arrelada mitja marató, que compleix enguany ja trenta-una edicions, i per una altra la jove prova dels 11.000 metres, que aconseguirà la seua sisena. L’eixida de les dues carreres es donarà a dos quarts d’onze del matí des del Pavelló Esportiu Municipal, amb un recorregut de dues voltes per a la distància més llarga, i d’una volta per als atletes dels 11.000. Les dues competicions es desenvoluparan sobre un circuit homologat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme, situant-se la línia de meta també en el Pavelló Esportiu d’Asp.

A càrrec de l’organització estarà l’històric Club Atletisme Aspis, en estreta col·laboració amb les regidories de Seguretat i d’Esports de l’Ajuntament d’Asp, que han preparat per a l’ocasió multitud d’obsequis, atorgant trofeus als tres primers classificats de cada prova, des de Junior fins a Veterà F, tant en categoria masculina com a femenina. També es premiarà en metàl·lic als cinc primers de la mitja marató i no faltarà la borsa del corredor per a tots els participants, incloent lot de regals, samarreta tècnica i el tradicional raïm de taula embutxacada amb denominació d’origen del Vinalopó.

Comparteix

Icona de pantalla completa