Diari La Veu del País Valencià
Puig garanteix que els primàries del PSPV seran obertes i abans de les europees
RedactaVeu / València

Per açò, per a Ximo Puig, les pròximes eleccions europees són la data idònia “perquè els valencians puguen triar un president que treballe per a ells i no al servei del seu partit” i ha reiterat la necessitat “d’una alternança higiènica en la política valenciana”.

En aquest sentit, el líder dels socialistes valencians ha volgut mostrar el seu agraïment a Alfredo Pérez Rubalcaba, “per acceptar la nostra petició de celebrar primàries obertes abans de les eleccions europees” encara que sense concretar de moment la data de celebració de les mateixes.

“L’única cosa necessària en aquests moments és que Fabra mostre les accions que va a dur a terme per a eixir de la crisi, encara que el desembossament d’aquesta autonomia no se solucionarà fins que no es convoquen unes eleccions”, ha assegurat.

“Necessitem que es convoquen unes eleccions perquè la Comunitat està totalment embossada. Fabra s’ha mostrat incapaç de solucionar els problemes dels valencians, el 20% dels diputats del PP estan imputats i els paràmetres econòmics ens situen en un clar desavantatge enfront de la resta de l’Estat espanyol”, ha apuntat.

A més, Puig ha lamentat que l’única comesa del president de la Generalitat en aquests últims anys haja sigut “desunir els valencians, dilapidar la nostra imatge i destruir el nostre sistema productiu” i ha apuntat que els socialistes “no participaran en cap tipus d’exercici de distracció”. “No anem a entrar a valorar la possibilitat de suprimir diputats com a mesura d’estalvi perquè ha quedat demostrat que l’únic interès de Fabra amb aquest decret és assegurar-se la permanència en el poder”.

“Fabra està fent un ridícul espantós i ha quedat totalment deslegitimat per a seguir al capdavant d’aquesta autonomia, a la qual ha arruïnat no solament en termes econòmics, sinó també socials”, ha incidit Puig.

Comparteix

Icona de pantalla completa