El Pavelló Esportiu Municipal ha albergat aquest dissabte el Torneig TTR de Bàdminton decisiu per al Campionat d’Espanya

Ha sigut la tercera i última prova de la Comunitat Valenciana puntuable per al rànquing nacional d’aquesta temporada.

Asp ha albergat aquest dissabte, 14 de gener, el Torneig TTR de Bàdminton Sub’11, Sub’15, Sub’19 i Absolut, tercera i última de les proves d’aquest nivell celebrats a la Comunitat Valenciana durant la temporada 2016-2017. L’organització ha estat a càrrec del Club Bàdminton Asp, juntament amb la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports del consistori Aspense.

Aquest torneig es realitza en cadascuna de les comunitats autònomes d’Espanya, sent tots ells puntuables per al rànquing nacional, definint per tant les puntuacions que classifiquen als jugadors per al Campionat Nacional al final de temporada. A Asp ha hagut una gran participació a causa de la seua especial condició de ser l’última de les competicions puntuables en la Comunitat, i per tant definitiva per al Rànquing Nacional.

La competició començava a les nou del matí, continuant de manera ininterrompuda fins la finalització de cadascuna de les categories. Es disputaren les modalitats individual i de dobles, tant masculí com a femení, així com la de dobles mixts en cadascuna de les quatre categories.

Pel Club Bàdminton Asp van confirmar la seua inscripció Sara Sánchez i Blanca Sánchez en Sub’11, Mireya Ruiz i Pablo Carboneras en Sub’15 i José María Antón, Julie Griffiths i Jonh Housley en la categoria Absoluta, jugant tots ells tant individuals com dobles.

Comparteix

Icona de pantalla completa