Diari La Veu del País Valencià
Comença el segon trimestre dels cursos de natació
Comença el segon trimestre dels cursos de natació amb vuit-cents inscrits

Amb l’inici el cap de setmana passat de les sessions dels dissabtes, s’han engegat tots els cursos de natació de la Piscina Municipal Tomás Martínez Urios d’Asp.

D’aquesta manera, vuit-cents cursetistes reprenen el segon dels tres trimestres anuals, que finalitzarà del 22 al 25 de març de 2017 amb els habituals actes de clausura.

Dues-centes cinquanta persones practiquen natació amb els monitors de la Regidoria d’Esports en els cursos de dos dies a la setmana dels dilluns i dimecres o dels dimarts i dijous. Entre els quals van escollir cursos d’un sol dia de classe setmanal, dos-cents cinquanta ho han fet els divendres, i tres-cents més els dissabtes. D’altra banda, quant a les edats, del total dels vuit-cents inscrits hi ha dos-cents vint bebès i tres-cents vint nens i nenes de preescolar. Alumnes en edat escolar s’han registrat cent-vint, sent a més cent-quaranta els adults que han començat el segon trimestre, trobant-se entre ells les persones que necessiten de natació adaptada o correctiva com a servei de rehabilitació i les dones que practiquen la matronatació durant el seu embaràs.

Per a tots aquells interessats a inscriure’s, encara queden algunes places disponibles, podent informar-se en el servei de recepció-atenció al públic de la piscina, en horari de 7 a 23 hores de dilluns a divendres, de 9 a 21 els dissabtes o de 9 a 14 els diumenges i festius.

Els cursos per a les persones majors també reprenen la seua activitat al gener amb el contingent d’inscripcions complet

Igual que ocorre amb els cursos de natació, amb la volta de vacances de Nadal, també han donat començament els cursos trimestrals per a persones majors d’Aquagym i de Rejoveniment Actiu de la Piscina Municipal Tomás Martínez Urios, on el contingent s’ha cobert íntegrament amb les cent vint-i-cinc places disponibles. Les sessions s’estendran des d’aquest mes de gener fins a finals de març de 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa