Diari La Veu del País Valencià
Curs de Primers Auxilis per a persones aturades
20 persones aturades d’Asp començaran un nou curs de Primers Auxilis

Està organitzat per la Regidoria de Formació i Ocupació i s’ha realitzat a causa de la gran acceptació i demanda dels realitzats l’any 2016

Un total de 20 persones aturades d’Asp realitzaran del 6 de febrer al 21 de febrer un curs de Primers Auxilis, organitzat per la Regidoria de Formació i Ocupació, que impartiran els membres de l’Assemblea Local de Cruz Rojas, en les dependències municipals del carrer Santander.

Segons explica el regidor de l’àrea, Iván Escobar, “el curs és totalment gratuït, per la qual cosa els aturats s’estalviaran prop de 600 euros , que és el que els costaria si anaren a una acadèmia privada i que s’ha realitzat a causa de la gran acceptació i demanda que van tenir els anteriors cursos realitzats durant l’any 2016, i que seguiran formant-se posteriorment amb un curs de socorrisme aquàtic, realitzant així una formació continuada per tenir professionals formats per a la campanya estival, tant en piscines com a les platges del litoral alacantí” .

També afegeix l’edil de Formació “que l’any 2016 el 100% dels alumnes que van cursar aquests cursos van obtenir treball durant l’estiu”.

El curs té una durada de dues setmanes i les classes es duran a terme de nou del matí a dos de la tarda. I les inscripcions es podran realitzar a partir de demà dia 27 de gener, en l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Asp.

Comparteix

Icona de pantalla completa