Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament millora la seguretat de les pistes esportives dels seus barris
Aquest començament d’any s’ha actuat a les zones esportives de la Nía, La Alcaná, La Coca, Pare Ismael i El Castell.

Amb el començament del nou any, les regidories de Serveis i d’Esports de l’Ajuntament estan emprenent diverses millores en les pistes esportives dels barris de la localitat. La major part de les actuacions s’estan centrant en la substitució i millora de les xarxes dels fons de les pistes, de manera que la pràctica dels esports amb pilota siga més segura.

Seguint amb la recent col·locació de xarxes parabalones realitzada en el camp de futbol-7 de la Alcaná, ara s’ha fet el propi en el camp de futbol-7 de la Nía. A més, en aquest recinte esportiu s’han reestructurat els accessos per evitar el pas de vehicles i facilitar l’entrada dels ciutadans que desitgen fer esport i activitat física.

2017 01 24 NP CAMPO FÚTBOL LA NÍA
En les pistes esportives dels parcs del barri de la Coca i del Cronista Juan Pedro Asencio, en l’avinguda Pare Ismael, s’han eliminat els enreixats dels seus fons, i s’han col·locat també xarxes de protecció més adequades per a la pràctica esportiva.
2017 01 24 NP PISTA LA COCA
D’igual manera, està previst en uns dies col·locar dues noves canastres antivandálicas adquirides per a la pista esportiva existent al costat del col·legi El Castell, on els actes sañudos contra el material esportiu lamentablement estan sent freqüents els últims mesos.
2017 01 24 NP PISTA PADRE ISMAEL
D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Asp segueix apostant per la protecció i seguretat en les nombroses pistes poliesportives dels seus barris, alhora que es completa l’oferta de pràctica esportiva amb nou material.

Comparteix

Icona de pantalla completa