Diari La Veu del País Valencià
L’òpera tràgica ‘Il Trovatore’ a Asp
L’òpera tràgica ‘Il Trovatore’, en directe en el Teatre Wagner, el 31 de gener

Royal Opera House torna al Teatre Wagner, a la gran pantalla en directe, des de Londres dimarts, 31 de gener, a través d’aquesta obra mestra de Verdi.

‘Il Trovatore’ serà retransmès en directe en cinemes de tota Espanya el dimarts, 31 de gener, a les 20’15 hores. The Royal Opera de Londres presentarà aquesta obra mestra tràgica de Verdi. Una esquinçadora història d’amor, venjança i guerra plena d’emocionants àries i commovedors cors, entre els quals es troba el mundialment famós ‘Anvil Chorus’.

‘Il Trovatore’ explica la història de dos amants, Manrico i Leonora, la història d’amor que s’entrellaça amb la destinació de la mare de Manrico, la gitana Azucena, qui al seu torn busca venjança per l’assassinat de la seua pròpia mare per la família Di Lluna.

Aquesta serà la primera reposició de la nova producció del director alemany David Bösch, que va ser aclamat per la crítica en el seu debut al juny de 2016 i que comptarà amb un magnífic elenc encapçalat per la soprano armènia Lianna Haroutounian en el paper de Leonora, el tenor americà Gregory Kunde com Manrico i el baríton ucraïnès Vitaliy Bilyy com el Comte Di Lluna.

El públic podrà experimentar aquesta poderosa òpera amb la seua història de passió i sang, amor i venjança en aquest clàssic de Verdi.

FITXA DE ‘IL TROVATORE’
Música: Giuseppe Verdi. Llibret: Salvadore Cammarano. Director: David Bösch. Director d’Escena: Patrick Bannwart. Director de Vestuari: Meentje Nielsen. Director d’Il·luminació: Olaf Winter. Director d’Il·luminació Associat: Nick Havell. Video designer: Patrick Bannwart.
Prop d’un centenar de sales de cinema espanyoles projectaran ‘Il Trovatore’ en directe dimarts, 31 de gener a les 20:15 hores i nou a la Comunitat Valenciana

Tràiler ‘Il Trovatore’
https://vimeo.com/196596815

Comparteix

Icona de pantalla completa