Diari La Veu del País Valencià
Asp acull de nou el Memorial de natació Tomás Martínez Urios
El dissabte, Asp acull de nou el Memorial de natació Tomás Martínez Urios

Asp acull dissabte que ve, 4 de febrer, la catorzena edició del Memorial Tomás Martínez Urios, sent la desena ocasió consecutiva que es realitza en la piscina a la qual dóna nom el nedador aspense.

Un any més, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Asp al costat de la secció de natació del Club Tennis Elx i la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, tant els nadadors punters com les joves promeses, a nivell nacional, es donen cita a Asp, en la qual s’ha convertit una de les proves més importants d’Espanya en piscina de vint-i-cinc metres.

S’espera la participació de prop de dos-cents competidors, disputant-se proves de 200, 400, 800 i 1500 metres, així com les disciplines per relleus de 4×50 metres estils, totes elles, tant masculines com a femenines. Les sessió matutina donarà començament a dos quarts de deu del matí, mentre que la de la tarda ho farà a les cinc, amb entrada gratuïta limitada a l’aforament del recinte esportiu.

2017 01 31 NP ASPE ACOGE EL MEMORIAL DE NATACIÓN TOMÁS MARTÍNEZ
Es repartiran premis en metàl·lic als tres primers classificats en cadascuna de les proves en disputa, oscil·lant entre cinquanta-cinc i dos-cents quaranta euros la quantitat. També s’han preparat obsequis patrocinats per les entitats que col·laboren amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Asp, sense faltar l’especial recompensa per qui bata algun dels records del Memorial.

Aquest any serà la primera vegada en la qual competiran nadadors del club local, l’Aquarium Asp, després dels seus primers mesos de marxa entrenant en les instal·lacions de la Piscina Municipal Tomás Martínez Urios. Sens dubte serà una gran experiència poder nadar al costat de multitud de medallistes nacionals i fins i tot internacionals aquest dissabte.

Comparteix

Icona de pantalla completa