Diari La Veu del País Valencià
Asp alberga la tercera jornada de la Lliga Autonòmica de Boccia
Serà aquest dissabte, 4 de gener, en el Pavelló Esportiu Municipal.

En l’esdeveniment, organitzat pel Club Esportiu EmpleoAspe.disc i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, participaran esportistes de tota la província d’Alacant de les categories BC1 i BC3.

Tots ells tractaran de classificar-se el més alt possible en la Lliga Autonòmica de Boccia de la temporada 2016-2017, intentant amb això arribar a la fase final, que serà la que determinarà els llocs dels representants de la Comunitat Valenciana per al Campionat d’Espanya, que es disputarà aquest any a Huelva.

La primera de les jornades es va celebrar a Ibi i la segona a Alacant, sent la cita d’Asp la tercera i última de la fase prèvia, per la qual cosa serà determinant per a la classificació.

2017 02 02 NP ASPE ALBERGA LA TERCERA JORNADA AUTONÓMICA DE BOCCIA 2
D’aquesta manera, dissabte que ve, de 9 a 13 hores, Asp acull una altra important competició esportiva per a persones amb discapacitat. En el club local, el EmpleoAspe.disc, milita l’esportista Desiré Segarra Valenzuela, participant recentment amb l’equip Nacional en les paraolimpiadas de Rio de Janeiro, de la qual se segueixen esperant grans resultats.

Al costat d’ella, competiran els millors jugadors de la província d’aquest esport per a persones amb discapacitat cerebral o física severa. Amb el patrocini d’un nou esdeveniment per a persones amb discapacitat, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Asp que dirigeix Chema García Payá, segueix apostant pel suport als col·lectius que acosten l’esport a les persones que més dificultats tenen a l’hora de practicar-lo.

Comparteix

Icona de pantalla completa