Diari La Veu del País Valencià
L’esport de raqueta pren el protagonisme a Asp
L’esport de raqueta pren el protagonisme a Asp aquest cap de setmana

Les instal·lacions esportives municipals acolliran tornejos de bàdminton i de tennis entre el dissabte i el diumenge.

Aquest cap de setmana, l’esport de raqueta pren el protagonisme en les instal·lacions esportives municipals d’Asp, amb la celebració de tornejos de bàdminton i de tennis.

Durant tot el matí del dissabte, el Pavelló Esportiu Municipal acollirà la segona Jornada del Circuit Provincial Aleví dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

La Federació Autonòmica de Bàdminton ha delegat l’organització d’aquesta Jornada en el Club Bàdminton Asp, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports del consistori aspense, esperant-se la participació de més de cent esportistes escolars menors de dotze anys, que s’estan iniciant en aquesta disciplina i es posen a prova per segona vegada aquesta temporada després de la jornada disputada el passat mes de gener a l’Altet. Es competirà tant en la modalitat individual com en la de dobles, masculí, femení i mixt, entre les nou del matí i les dues de la tarda del dia 18.

D’altra banda, el Grup d’Esplai Tennis Asp celebrarà entre el dissabte 18, i el diumenge, 19 de febrer, els partits finals de la dinovena Lliga de Tennis d’Asp. cal recordar que aquesta competició es ve disputant a les instal·lacions esportives municipals des del passat mes de desembre, enfrontant prop de trenta jugadors dividits en quatre categories o divisions.

Després de les jornades finals, es jugaran les eliminatòries des de quarts de final pels títols o pels descensos, concentrant totes aquestes trobades entre el 25 de febrer i el 5 de març de 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa