Diari La Veu del País Valencià
Termini de renovació dels cursos de natació
La Regidoria d’Esports obre el termini de renovació dels cursos de natació

En l’actualitat hi ha prop de 850 cursetistes inscrits.

A partir del proper dimecres, 22 de febrer, comença el període de renovacions dels cursos de natació del tercer trimestre de la Piscina Municipal Tomás Martínez Urios, en els quals hi ha actualment prop de vuit-centes persones inscrites.

Per a tots aquells cursetistes que tenen els seus pagaments en metàl·lic, el termini per formalitzar la renovació estarà obert des de 22 de febrer fins al 5 de març de 2017. En el cas que no es realitzen els pagaments en aquestes dates, o no es faça lliurament en el mateix termini del model de manteniment de tercers per domiciliar-los, la Regidoria d’Esports procedirà a donar-los de baixa dels seus cursos.

D’altra banda, i per facilitar les renovacions de les persones matriculades que tenen els seus rebuts domiciliats, les inscripcions es formalitzaran de forma automàtica per la Regidoria, sempre que no se sol·licite de forma expressa la renúncia en el servei de recepció i atenció al públic de les instal·lacions esportives municipals.

També cap la possibilitat de sol·licitar el canvi de grup o d’horari, pel que s’obrirà un nou termini del 10 al 14 de març, havent de sol·licitar-ho presencialment en les instal·lacions esportives. Quan finalitzen els períodes tant de renovacions com de canvis de grup, s’obrirà la possibilitat de realitzar noves inscripcions des del 16 de març, en funció de les places disponibles per a l’últim trimestre del curs escolar de natació.

Comparteix

Icona de pantalla completa