Diari La Veu del País Valencià
Asp treballa per a l’engegada del Projecte Pilot de Recollida selectiva Porta a Porta
Des de la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament d’Asp, s’està projectant l’engegada d’una prova pilot d’un nou sistema de recollida de brosses en el barri del Castell de la localitat.

Segons indica el regidor de Medi ambient, “aquest sistema ja ha sigut engegat amb èxit en moltes localitats i municipis espanyols, sistema que facilitarà el reciclatge, realitzant una arreplegada porta a porta dels domicilis de tots els veïns dels seus residus. Aquesta nova manera d’arreplegar la brossa és molt més sostenible amb el medi ambient i ens evita el problema d’haver de desplaçar-nos a cercar el contenidor més proper”.

Aquesta iniciativa es durà a terme mitjançant un nou calendari de brosses, en el qual s’indicarà el residu que corresponga dipositar en la porta del seu domicili cada dia, facilitant la separació en origen dels diferents residus. L’edil Iván Escobar afig “que aquest projecte pilot ve avalat per la Conselleria de Medi ambient i pel Ministeri de Medi ambient i està inclòs dins dels projectes Clima per a l’eliminació de CO2 en l’atmosfera del Ministeri”

Segons explica el regidor de Medi ambient, “ l’Ajuntament d’Asp aposta fermament a crear un poble més sostenible i més sensibilitzat amb el Medi ambient, per la qual cosa cal apostar per un reciclatge més eficient ”.

Comparteix

Icona de pantalla completa