Diari La Veu del País Valencià
Concurs de cant d’ocells a Asp
Aquest esdeveniment ornitològic se celebrarà en el Camp de Futbol Municipal Les Fonts.

Asp acull aquest diumenge, 26 de febrer, un nou esdeveniment ornitològic en el Camp de Futbol Municipal Les Fonts. Es tracta del Concurs Lliure del Campionat Provincial de Cant d’Ocells de la Federació Ornitològica Cultural Silvestrista Espanyola (FOCSE).

Durant tot el matí del diumenge, i amb l’organització de l’Associació Ornitològica Cultural Vila d’Asp, els millors ocells cantors de la província d’Alacant es donaran cita en les instal·lacions esportives municipals per posar en joc la classificació tant d’ocells silvestres com de mixts, en funció de l’apreci del seu cant pels jutges especialitzats de la Federació.

D’aquesta forma, l’Ajuntament d’Asp aposta una vegada més per esdeveniments que fomenten el turisme ornitològic, que se suma al Dia Mundial de les Aus i a la recent edició del fullet explicatiu sobre la rica diversitat de fauna dels seus espais naturals. En aquesta localitat s’han catalogat ja prop de setanta espècies d’aus, gràcies a comptar amb una de les seixanta-nou estacions d’anellament que existeixen en tota Espanya.

El diumenge tindrem una nova oportunitat per gaudir de l’ornitologia, en aquesta ocasió del seu vessant recreatiu cultural i competitiu en el Camp de Futbol Municipal Les Fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa