Diari La Veu del País Valencià
La Regidoria d’Esports millora els vestuaris de les instal·lacions d’Asp
La Regidoria d’Esports està actuant en els vestuaris de les instal·lacions esportives, de manera que es faciliten i milloren les condicions d’higiene i de seguretat per als usuaris de cadascun dels recintes esportius municipals.

La zona de vestuaris del camp de futbol “Les Fonts” és on major inversió s’està realitzant, continuant amb les obres que van començar l’any passat. A la reforma dels sanitaris, dutxes i portes li ha seguit la de les finestres i la coberta exterior. Prompte, es canviarà, per qüestions d’higiene, l’escaiola dels sostres, col·locant en el seu lloc panells d’encenall de fusta. També es substituiran totes les lluminàries per a complir d’aquesta forma amb la normativa actual d’edificació.

Una vegada finalitzats aquests treballs, es continuarà amb la dotació de noves bancades i penja-robes de material fenòlic de llarga durada, resistent a les humitats que sol haver-hi en els vestuaris col·lectius. Totes aquestes millores tenen un pressupost que supera els vint mil euros, servint per a pal·liar les manques dels vestuaris amb més antiguitat de totes les instal·lacions esportives municipals.

D’altra banda, en la Piscina Tomás Martínez Urios s’han executat xicotetes reformes, consistents fonamentalment en la millora dels accessos i portes de les zones per a persones amb discapacitat. En aquest sentit, les regidories d’Esports i d’Urbanisme també estan avançant la construcció d’uns vestuaris mixts, tant per a xiquets i xiquetes, com para persones adultes amb mobilitat reduïda, estant en la fase de redacció del projecte tècnic necessari, que en breus dates veurà la llum.

Comparteix

Icona de pantalla completa