Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament convoca curs de socorrista aquàtic
L’objectiu és formar joves i aturats per a les proves de selecció de socorristes de la Creu Roja provincial.

La Regidoria de Formació i Ocupació i l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Asp, en col·laboració amb l’Assemblea Local de Creu Roja i la Regidoria d’Esports, ha organitzat dos nous cursos de primers auxilis, i un curs de socorrista aquàtic amb l’objectiu d’ajudar a trobar un treball als veïns i veïnes de la localitat.

La inscripció per al curs de Socorrista aquàtic es va obrir el passat 1 de març, i es mantindrà oberta fins el 8 de març, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). El perfil està orientat per a aturats majors de 18 anys, en possessió del títol de Primers Auxilis i es realitzarà a la Piscina Municipal Tomás Martínez i en diferents platges del litoral alacantí. L’edil de l’àrea, Iván Escobar, informa que “hem realitzat dos cursos de primers auxilis i, a continuació, per completar la formació, el curs de socorrista”.

El regidor d’Esquerra Unida destaca el seu interès “per buscar una formació, especialment per als nostres joves i aturats d’acord amb les necessitats del mercat laboral. La justificació d’organitzar aquests cursos resideix en la gran demanda de socorristes per a platges que té Creu Roja de cara a la propera campanya estiuenca, podent ser contractats com a fixos discontinus, de maig a setembre, en tot el litoral alacantí i donat el gran èxit obtingut en 2016, on el 100% dels alumnes que van realitzar el curs, van obtenir ocupació”.

El regidor de Formació i Ocupació assenyala que “les dates de realització dels cursos s’han ajustat amb la intenció que els alumnes realitzen una formació continuada per poder presentar-se el 16 d’abril a les proves de selecció de personal que realitza Creu Roja Provincial per a treballar a les platges de la costa mediterrània”.

Per a més informació els interessat poden acostar-se a l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Asp.

Comparteix

Icona de pantalla completa