Diari La Veu del País Valencià
Cinc esportistes representen Asp en campionats internacionals
David Botella, Milagros López, Mercès Calataiud i l’entrenador José Manuel Vázquez en els Jocs Mundials d’Hivern d’Àustria.

La localitat d’Asp estarà representada per zinc esportistes en dos campionats internacionals durant les properes setmanes, convertint-se una vegada més en referent en el treball de la integració de les persones amb discapacitat a través de l’esport.

D’una banda, David Botella, Milagros López i Mercedes Calataiud, de l’Associació Pro-persones amb Discapacitat d’Asp, partiran la setmana vinent cap a Àustria per participar en els Special Olympic 2017, que són els Jocs Mundials d’Hivern per a persones amb discapacitat intel·lectual. Al costat d’ells estarà José Manuel Vázquez, entrenador del Club Esportiu EmpleoAspe.disc, que encapçalarà al seu torn la delegació espanyola per a esport de raqueta. L’expedició d’Espanya està formada per 67 persones: 52 esportistes, 13 entrenadors i 2 delegats, i és tota una fita que una població com Asp hagi aconseguit classificar quatre representants entre tots ells.

Després dels èxits obtinguts en els Jocs Mundials de Xangai en 2008 i Los Ángeles en 2015, així com en els Paralímpics de Rio de Janeiro en 2016, la següent cita internacional que espera els esportistes d’Asp serà del 14 al 25 de març en quatre ciutats austríaques, on Mercedes i Milagros s’esforçaran al màxim per fer-se amb medalla en esquí nòrdic, i David Botella en raqueta de neu, si bé el repte és molt més complicat en aquesta ocasió per ser la primera vegada que es competeix a nivell mundial en esports d’hivern.
Marcela Quinteros en l’Spanish Para-Bádminton International de Mallorca

D’altra banda, Marcela Quinteros, del Club Bàdminton Asp, es troba des de dimarts passat a Mallorca per competir a l’Spanish Para-Bádminton International de Mallorca, competició que es perllongarà fins a diumenge que ve, 12 de març. Marcela ha estat convocada per primera vegada per representar internacionalment la Selecció Espanyola, i jugarà tant el torneig individual femení com el de dobles mixt d’aquest campionat de la Federació Internacional de Bàdminton per a persones amb discapacitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa