Diari La Veu del País Valencià
Asp millora l’accés al centre esportiu municipal
L’Ajuntament d’Asp ha millorat la senyalització que indica la ubicació del centre esportiu municipal, que engloba tant el Pavelló Esportiu i la Piscina Tomás Martínez Urios, com les pistes exteriors de tennis i de pàdel, la coberta poliesportiva i la piscina d’estiu. En concret, s’han reforçat les indicacions en l’accés a la localitat des de les carreteres d’Elx i de Crevillent per als vehicles que procedeixen tant d’aquestes ciutats com de la comarca del Baix Segura i de l’interior de la província.

Aquesta millora s’ha realitzat atenent a la demanda dels clubs esportius d’Asp, que solen celebrar els seus partits oficials en aquestes instal·lacions, a causa de les confusions que tenen alguns dels equips rivals i col·legiats que arbitren les seves trobades a l’hora d’accedir al centre esportiu municipal. D’igual manera, s’ha indicat l’accés des de l’avinguda del 3 d’agost, ja que és una via de fàcil accés a les instal·lacions esportives des de la població, però poc utilitzada per vehicles i fins i tot per qui prefereix anar a peu.

La propera actuació a realitzar serà l’augment d’indicacions de l’entrada a Asp des d’Alacant i des de Novelda, així com la renovació de la senyalització interna de la població, de manera que es faciliti l’accés als recintes esportius municipals des de qualsevol punt de la localitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa