Diari La Veu del País Valencià
Sessió al Balneari de Leana, a Fortuna
VIATGE A FORTUNA DE LES DONES DE GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT I PER A TERCERA EDAT

Aquest dissabte, 25 de març, la Regidoria d’Esports ha programat una sessió al Balneari de Leana, a Fortuna

Dissabte que ve, 25 de març, les dones del programa municipal de Gimnàstica de Manteniment i per a la Tercera Edat de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Asp realitzaran una activitat totalment nova, visitant el Balneari de Leana, a Fortuna, per gaudir d’un dia de convivència i d’exercicis relaxants a les instal·lacions del balneari murcià.

Aquesta sortida ha sorgit de la iniciativa de les monitores i les dones inscrites en el curs de la Casa del Cisco i del Centre Social de la Coca, com a complement a les caminades de senderisme pel riu, les sessions d’aquagym o les excursions a la platja que realitzen al llarg de l’any. Les participants inscrites partiran des de l’estació d’autobusos d’Asp a les 9 del matí de dissabte, tornant des de Fortuna a les 5 de la tarda. Entretant, practicaran sessions de relaxació tant dins com fora de l’aigua, amb l’aturada necessària per menjar totes juntes.

L’edil de l’àrea d’esports de l’Ajuntament d’Asp, Chema García Payá, ha volgut “valorar i agrair aquesta iniciativa de les nostres majors, que són un exemple d’il·lusió i vitalitat dins del programa esportiu municipal. Des de la Regidoria d’Esports recolzarem les seues inquietuds com venim fent des de fa diversos anys, sent aquest viatge al balneari de Fortuna un exemple més de la importància que se li dóna a la salut i benestar dels nostres majors”.

Comparteix

Icona de pantalla completa