Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament engega, per primera vegada, una Oficina d’Habitatge
Aquest nou servei pretén servir d’informació i tramitació d’ajudes per a reformes, rehabilitació, eficiència energètica, accessibilitat o lloguer social.

L’Ajuntament ha engegat, per primera vegada a Asp, l’Oficina d’Habitatge, que va a entrar en funcionament aquesta setmana i que estarà situada en la planta baixa del Consistori aspense. Els dies d’atenció al veïnat seran els dimarts, dimecres, dijous i divendres, de deu a dotze del matí; i els dimecres, de quatre a sis de la tarda.

Segons informa la regidora d’Habitatge, Isabel Pastor, “aquesta nova oficina pretén ser un servei d’informació i tramitació per a reformes d’habitatge, rehabilitació d’edificis, eficiència energètica o accessibilitat, així com tot el relacionat en matèria d’habitatge”.

A més –prossegueix l’edil d’Esquerra Unida- “els veïns i veïnes podran rebre informació sobre les noves ajudes de la Generalitat per a la millora de banys i cuines, per a la rehabilitació, per a lloguer o per a programes d’eficiència energètica, sense oblidar el pla d’ajudes que hem engegat des de l’Ajuntament per a propietaris que vulguen cedir els seus habitatges per a lloguer social”.

Isabel Pastor destaca que “des de l’equip de govern (EU-PSOE), volem posar recalcament en el dret a un habitatge digne que contempla la Constitució i a la millora i adequació d’habitatges i edificis. Per això, al principi de la legislatura vam crear una regidoria específica en matèria d’habitatge per atendre de manera més fluïda els problemes que puguen tenir els veïns i veïnes. Hem estat treballat molt temps i, per fi, ja podem dir que Asp comptarà amb una Oficina d’Habitatge”.

Comparteix

Icona de pantalla completa