Diari La Veu del País Valencià
Asp renova les zones esportives dels seus parcs
L’Ajuntament d’Asp, a través de la Regidoria de Serveis, i en col·laboració amb l’àrea d’esports del consistori, ha millorat notablement les zones esportives dels parcs dels barris del Castell i de la Coca durant les últimes setmanes.
En la pista poliesportiva del Parc Municipal de la Coca s’han realitzat diferents actuacions. A la substitució de les xarxes parabalons del fons de les dues porteries, s’ha sumat la reposició de totes les tanques metàl·liques perimetrals i el seu posterior pintat. També s’ha repavimentat el terreny de joc amb pintura acrílica especial esportiva, incloent el marcatge de la pista de futbol sala i d’handbol.
Quant al barri del Castell, s’ha realitzat una profunda reforma de la pista del parc de jocs situat al costat del col·legi. En aquest cas també s’han col·locat tanques metàl·liques per evitar la sortida de pilotes, alhora que s’han substituït les seves porteries i canastres, instal·lant elements antivandàlics. Sens dubte, el canvi més significatiu és el de la superfície de joc, on s’ha col·locat gespa artificial especial multideportiva, de manera que es puguin simultanejar diverses disciplines amb pilota en aquesta nou paviment.
Aquestes dues profundes reformes s’uneixen a la realitzada mesos enrere en la pista del parc Voluntaris de la Creu Roja del barri Vistahermosa, seguint d’aquesta manera el pla d’adequació de les àrees de jocs infantils i de les zones esportives dels parcs de cada barri d’Asp.

Comparteix

Icona de pantalla completa