Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs del Pi acull una trobada de Capoeira
Aquest cap de setmana el pavelló Pau Gasol de l’Alfàs del Pi ha albergat la celebració del 4a trobada internacional de Capoeira, un tipus de lluita afrobrasilera que ha comptat amb la participació de mestres de França, Portugal, Brasil, Itàlia, Holanda, Noruega, Suècia, Dinamarca i de tota Espanya.
L’esdeveniment estava pensat per a la participació d’alumnes de Capoeira de totes les edats, xiquets i adults, que han gaudit d’aquesta i vàries “màster class”, així com de totes les activitats programades durant tot el cap de setmana.
Aquesta no és la primera vegada que se celebra una trobada d’aquestes característiques a l’Alfàs del Pi. Des de fa diversos anys, de la mà de Carlos Tabares, es va celebrar, primer, en les instal·lacions del pavelló de l’Institut de l’Arabí, una trobada que va servir perquè molts joves de l’Alfàs del Pi conegueren de primera mà aquest esport i s’interessaren per ell. Ara, el pavelló Pau Gasol acull per tercera vegada la celebració d’aquest esdeveniment. En aquesta ocasió la concentració internacional de capoeira estava organitzada per l’Associació Cultural Afrobrasileña Capoeira Oria Zambi i comptava amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Alfàs del Pi.

Comparteix

Icona de pantalla completa