Diari La Veu del País Valencià
XIII edició d’Intercanvis Musicals a l’Alfàs del Pi
Impulsat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, el Programa d’Intercanvis Musicals arriba enguany a la seua tretzena edició i, com ja és habitual, la Societat Musical La Lira de l’Alfàs del Pi en formarà part. En aquesta ocasió, l’intercanvi el realitzarà la banda aldassina amb la Unió Musical de Polop, que arribarà aquest cap de setmana a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi alfassí i que actuarà com a amfitriona de la banda dirigida per Salvador Tur el pròxim dia 8 d’octubre.
El responsable de la Societat Musical La Lira explica que “un any més, anem a participar en aquest programa d’intercanvis perquè la considerem una iniciativa molt interessant i enriquidora ja que ens permet intercanviar experiències i coneixements amb altres pobles i altres bandes”.
Tur afig que “el concert que realitzarem amb la Unió Musical de Polop dissabte que ve tindrà dues parts. En la primera part serà La Lira la que actue i els nostres convidats s’encarregaran de protagonitzar la segona part de la vetlada”.
El director de la Societat Musical La Lira explica que “el repertori que presentarem tindrà alguns punts comuns amb la nostra última actuació introduint, per descomptat, noves propostes”.
El concert que oferiran la Societat Musical La Lira i la Unió Musical de Polop tindrà lloc en l’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi i serà completament gratuït.

Comparteix

Icona de pantalla completa