Múrcia Brass Quintet ofereix un concert al Museu Vila Romana de l'Albir

20 juliol 2016 01:00h
Aquest cap de setmana continua a l'Alfàs del Pi la programació cultural de Estiu Festiu amb un concert de música clàssica al Museu a l'Aire Lliure Vila Romana de l'Albir, jaciment arqueològic datat entre els segles IV i VII dC Dissabte, a les 22:00 hores, està prevista l'actuació de Múrcia Brass quintet, quintet de metalls format per components de l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia.

Des de la seva creació, aquesta formació s'ha interessat per la interpretació i difusió del més variat repertori musical , treballant autors de totes les èpoques i estils, des del Renaixement fins als nostres dies, i interpretant adaptacions i obres originals per a quintet de metalls. Componen Múrcia Brass Quintet Alejandro Castañeda -trompeta-, Antonio J. Martínez -trompeta-, Gabriel García -trompa-, Mario Calvo -trombón- i Bartolomé Acosta -tuba.

El repertori seleccionat per Múrcia Brass Quintet és un dels elements més cuidats en cadascuna de les seves actuacions i sempre juguen un paper clau en cadascuna d'elles. Des de la regidoria de Cultura, la regidora Mayte García va voler convidar a tots els residents i visitants de l'Alfàs del Pi i comarca a gaudir d'aquest concert en el jaciment arqueològic de la Vila Romana de l'Albir.
 

"El marc és incomparable. Tenim l'oportunitat de gaudir de la millor música de cambra en un escenari que ens trasllada al passat, a l'època tardoromana. Un repertori selecte interpretat per magnífics professionals que faran d'aquest concert una vetllada inoblidable per a tots els que s'acostin ", va declarar García.

Les entrades -3 euros- es poden adquirir el mateix dia del concert a la taquilla del Museu Vila Romana de l'Albir.


 
next