Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs al torneig de futbol més important del món
Una expedició de 23 persones, de les quals 18 són jugadors, viatjaran aquest dissabte a Oslo, Noruega, per a prendre part en el torneig internacional de futbol base més important del món: la Norway Cup.

En la Norway Cup participen jugadors l’edat dels quals oscil·la entre els 10 i els 19 anys, tant en la categoria masculina com en la femenina. En el major torneig mundial, des de 1972 i fins a 2015, han participat un total de 50.000 equips.

En els últims anys, la participació ha estat xifrada entre 1400 i 1600 equips per edició, per açò es considera que aquest és el “torneig de futbol més important del món”. L’equip Cadet A de l’Alfàs del Pi que participarà enguany en la Norway Cup no serà l’únic equip Español que competirà en aquesta edició.

Aquest viatge de deu dies és un premi per a tots els jugadors d’aquest equip que han sigut enguany campions de lliga i han aconseguit l’ascens. Per tant, a més de ser un premi pels assoliments aconseguits és un premi per l’excel·lent comportament que han demostrat en el camp durant tota la temporada.

Així i tot, per a viatjar a Noruega els jugadors i directius del club han hagut de cercar finançament a través de patrocinadors que han aportat part del que els costa aquest viatge als jugadors alfasins. Hui, els jugadors i entrenadors han rebut la visita del regidor d’esports Luis Miguel Morant, que ha posat amb els xavals a la foto Oficial. El regidor alfasí ha conversat amb ells i els ha desitjat el millor en la seua participació en la Norway Cup, ja que, sens dubte, aquesta serà una experiència inoblidable que els animarà a seguir jugant al futbol en comprovar que el treball en equip ben fet té recompensa.

Comparteix

Icona de pantalla completa