Concert d'instrumentistes de corda al Far de l'Albir

3 agost 2016 01:00h
Professors i alumnes del vintè vuitè Curs Internacional per Instrumentistes de Piano, Corda i Música de Cambra, que se celebra aquesta setmana a l'Alfàs del Pi, han ofert un concert al Far de l'Albir que ha comptat amb l'assistència de més de 150 persones.

Entre les activitats paral·leles d'aquest curs destaca un ampli i variat programa de concerts, amb entrada gratuïta, que s'ha desenvolupat en diferents espais culturals del municipi, entre ells la Fundació Frax, el Fòrum Mare Nostrum, el nou Espai Cultural Escoles Velles o el far de l'Albir. El programa finalitzarà demà dissabte, a les 20:00 hores, amb un concert al Centre Social de l'Albir.

Per quart any consecutiu, l'Alfàs del Pi es converteix en seu d'un curs de consolidada trajectòria que destaca per la notorietat del professorat. L'equip està format per eminents intèrprets de reconeguda talla internacional, encarregats d'impartir durant tota la setmana classes magistrals: Guillermo González i Ramón Coll en la modalitat de piano; Joaquín Palomares i Katalin Sebestyén a violí, Luis Llácer en viola, Rafal Jezierski a violoncel, Luis Fonseca a contrabaix i Pedro Mercat com a pianista acompanyant. A més, Sebestyén, Llácer i Jezierski dirigeixen, així mateix, els tallers de música de cambra.
 

El curs va dirigit a estudiants de grau professional, superior i postgraduats interessats en formar-se com a intèrprets d'excel·lència internacional.

Les classes magistrals de piano es desenvolupen al Centre Social de l'Albir i les de violí, viola i violoncel, al CEIP Racó de l'Albir. El curs finalitzarà el proper diumenge 31 de juliol.


 
next