Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs del Pi – XI Travessia de l’Albir
El diumenge 21 d’agost a les 9,30 hores a la Platja de l’Albir de l’Alfàs del Pi se celebrarà la XI Travessia de l’Albir “Carlos Pardo” organitzada pel Club Esportiu Finisher de la Nucia (antic Club Natació La Nucia ) amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Alfàs del Pi i de la regidoria d’Esports de la Nucia.

La XI Travessia de l’Albir rendirà per tercer any homenatge Carlos Pardo Mantecón, corredor del Club Esportiu Finisher de la Nucia mort i gran col·laborador de tots els esdeveniments esportius en tota la comarca de la Marina Baixa.

A la presentació de la XI Travessia de l’Albir han participat Sergio Magán, Carlos Bandera i Marcos Martínez del Club Esportiu Finisher La Nucia, Luis Miguel Morant, regidor d’Esports de l’Alfàs del Pi, i Sergio Villalba, regidor d’Esports de La Nucia.

En aquesta desena primera edició la distància serà de 2,5 quilòmetres i competiran nedadors des dels 15 anys fins als 70 anys dels més veterans. Aquesta travessia de 2.500 metres a mar obert espera superar els 120 participants de la X Edició. El preu de la inscripció és de 15 € i el dia de la prova de 20 €. El circuit és paral·lel a la platja de l’Albir. El termini d’inscripció ja està obert al web www.cdfinisher.com.

L’últim dia d’inscripció prèvia serà el dijous 18 d’agost i hi haurà inscripcions el dia de la prova però amb un cost de 20 €. Tots els inscrits menors de 18 anys necessitaran una autorització signada pels pares, però hauran de tenir una edat mínima de 15 anys. Hi haurà una zona delimitada per al guarda-roba. La seguretat de la prova es durà terme amb llanxes zodiacs, caiacs i embarcacions d’esbarjo.
Horaris i premis

El diumenge 21 d’agost a partir de les 8,15 hores al Racó de la Platja de l’Albir, al costat del àncora, hi haurà el marcatge, lliurament borsa i control de sortida. La sortida de la XI Travessia serà a les 9,30 hores. Hi haurà trofeus per als 3 primers / es classificats / es de la general i de totes les categories: júnior (15-18 anys), absoluta (19-29 anys), màster A (30-39 anys), màster B (40- 49 anys), màster C (50-59 anys), màster d (60-69 anys) i màster i (més de 70).

Comparteix

Icona de pantalla completa