Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs ja té reines de les Festes del Jubileu
Envoltades d’amics, familiars i veïns de l’Alfàs del Pi, les reines de les Festes del Jubileu del Santíssim Crist del Bon Encert van ser coronades dissabte passat en una esplanada de la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi que es va quedar petita per a un dels actes més importants i emotius del calendari festiu anual alfasino: la coronació de les que seran les màximes representants dels col·lectius festers.

Després d’haver sentit la calor dels seus veïns durant un intens cercavila previ, les dues reines i els seus 21 dames d’honor van fer l’entrada a l’esplanada de la Casa de Cultura alfasina per, sota la llum dels focus i dels estels d’una perfecta nit estiuenca, rebre els aplaudiments, els honors i, sobretot, la capa, el ceptre i la corona que les acrediten com les més altes representants de les festivitats que viuran els seus dies grans el proper mes de novembre.

L’alcalde de l’Alfàs del Pi, el socialista Vicente Arques, va voler acompanyar les noves reines i les seues corts d’honor en aquest acte després de la finalització assegurar estar “convençut que amb Vicenta i Alba i els seus 21 dames d’honor, les festes del Jubileu del Santíssim Crist del Bon Encert estaran immillorablement representades “. El primer edil, a més, va felicitar “als majorals de les festes, les penyes D’infart i Descontrol per una nit magnífica en la qual han sabut organitzar un acte que ha estat a l’altura de les altes expectatives que tots els anys tots els festers tenim del mateix i els animo a seguir treballant de la mateixa manera i amb la mateixa obstinació a aquest últim trimestre que ara iniciem abans dels dies grans de les nostres festes “.

El regidor de festes de l’Alfàs del Pi, Óscar Pérez, es va adherir al missatge de felicitació de l’alcalde cap als majorals i es va mostrar molt satisfet “per la quantitat de veïns que, un any més, s’han donat cita en un acte tan important com és la coronació de les nostres reines de les festes. Això és important no només per l’acte i la festa en si, sinó perquè suposa mantenir vives les nostres tradicions i bona part de la nostra herència cultural com a municipi! “.

Comparteix

Icona de pantalla completa