Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs millora totes les escoles amb l”Operació Tornada a l’Escola’
Segueix apretant la calor estival i els nens han portat els seus crits i jocs a platges i piscines, però en els tres col·legis públics de l’Alfàs del Pi els operaris de la brigada municipal han estat treballant, i ho seguiran fent durant els pròxims dies, perquè a principis del proper mes de setembre, quan els escolars alfasins tornin a arremolinar en els patis formant files i expectants davant l’inici d’un nou curs, tot estigui en perfectes condicions per a ells.

L’alcalde de l’Alfàs del Pi, el socialista Vicente Arques, acompanyat d’Isabel Muñoz i Óscar Pérez, edils d’educació i serveis tècnics, respectivament, han visitat les obres de millora que s’estan realitzant al CEIP del Santíssim Crist del Bon Encert que, igual que a la resta de centres escolars públics del municipi “estan consistint en tasques de manteniment de caràcter general com arreglar desperfectes, substituir portes o finestres, pintar murs i façanes, arreglar tanques o adequar finestres”, explica el primer edil.

Muñoz i Pérez han afegit que tant el Santíssim Crist del Bon Encert com el Veles e Vents i el Racó de l’Albir “han estat objecte d’aquestes millores. Amb aquestes actuacions hem donat resposta a totes les peticions que ens han fet arribar des de les direccions dels tres centres. A més, i encara que no és la nostra comesa com a administració local, també hem col·laborat amb l’IES l’Arabí escometent algunes tasques de manteniment que eren necessàries perquè els joves alfasins puguin seguir les classes en òptimes condicions “.

A més, cal destacar que aquest estiu al CEIP Santíssim Crist del Bon Encert ha estat objecte, tal com explica Vicente Arques, “d’una actuació especial ja que hem millorat la seguretat de la zona de jocs infantils canviant el sòl de les tres zones existents i, a més, hem substituït dos dels ocs per uns nous “. Finalment, el primer edil ha explicat que “en conjunt, el pressupost d’aquestes millores ha estat de 50.000 euros, destinats íntegrament a l’adquisició del material necessari per poder escometre-ja que la mà d’obra ha estat realitzada íntegrament per la regidoria de serveis tècnics a través dels funcionaris de la brigada municipal “.

D’aquesta manera, i amb una mica més d’un mes per davant abans que els alumnes tornin a les aules, l’ajuntament de l’Alfàs del Pi entra ja en la fase final de la seva ‘Operació Tornada a l’Escola’.

Comparteix

Icona de pantalla completa