Diari La Veu del País Valencià
Més de 200 persones en la IIa Marató de Zumba de l’Alfàs
La Plaza Juan Carlos I va acollir aquest diumenge la 2ª marató de Zumba que organitza el Alfàs Fitness Club amb la col·laboració de la regidories d’Esports i Benestar Social.
Els més de 200 participants que van acudir a aquesta convocatòria van pagar 5€ que són a benefici del centre Doble Amor de Benidorm, alguna cosa que sempre agraeix el president d’aquesta institució de Benidorm José Luis Calvo que en diverses ocasions ha destacat que el municipi de l’Alfàs del Pi és el segon de la comarca que més aporta per a ajudar a la maltrecha economia del centre.
Les entrades per a aquesta en l’esdeveniment s’expedien en els etablecimientos col·laboradors com el Ifitness Club de Benidorm, Fussión Fitness de la Vila , en estudi Butterfly de Polop i en el propi Alfàs Fitness Club de l’Alfàs del Pi .
Per a aquest esdeveniment es comptava amb la col·laboració de, Il·luminació Gascón, Club de Basquet TerrAlfàs, Cafeteria Casa de Cultura, Club de Futbol Sala l’ Alfàs del Pi, Drogueria Els Pastoretes, Autoescola l’ Alfàs, Ifitness Benidorm, l’ Alfàs del pi Club de Futbol, Carnisseria CaJaume, Daytona Rock, complements de mascotes Darlings de la Creu, Acadèmia Studio, Construccions Adolfo Pérez, Estudi Butterfly, estètica Juani Hidalgo, Arquiforma , fleca Noguera, Fussion Fitness, The Guinness Bar, Bar Olimpic, Modista María José Tomás, i Perruqueria Tutti Cuore.
En principi l’esdeveniment va donar començament a la 10:30 del matí, i després d’un breu escalfament de va donar per iniciada la 2ª marató de Zumba que en principi constava de dues hores seguides d’aquest vertiginós ball. Els organitzadors de l’esdeveniment comptaven amb vuit monitors de zumba de tota la comarca , Fabiola Torres, Tania Perles, Sonia Aroa Run, Rocío Moreno, Silvia Muñoz, Javi Ferrer, Esther Ruiz, i Elisa Elvar, que van garantir la continuïtat de la marató.

Comparteix

Icona de pantalla completa