Diari La Veu del País Valencià
Lliurament a Aerbeco dels fons de ‘El meu cap em posa negr@’
Berenice Laporta, presidenta de l’Associació per al Desenvolupament de Dones Emprenedores de la Marina Baixa (MEMBA) i Juan Miguel Martínez, responsable de l’Associació de Malalties Rares de Benidorm i Comarca (AERBECO) s’han donat cita aquest mateix matí a la Casa de cultura de l’Alfàs del Pi amb motiu de l’acte de lliurament dels fons recaptats amb la representació, el passat dia 2 de setembre, de l’obra teatral ‘el meu cap em posa negr@’.

Memba ha fet lliurament de 600 euros a Aerbeco, una entitat molt jove que es dedica sobretot al foment de la investigació d’aquestes malalties que, en la majoria dels casos, romanen lluny del focus mediàtic i de la conscienciació social col·lectiva que sí que tenen altres malalties més comunes.

Laporta ha explicat que “des de la directiva de MEMBA hem decidit donar íntegrament el que ens corresponia de la recaptació de l’obra de teatre i, a més, incrementar dels nostres fons l’aportació fins als 600 euros”.

Les edils de dona i igualtat, Genoveva Tent i de sanitat, Dolors Albero han estat presents a l’acte de lliurament d’aquesta important ajuda per Aerbeco i han destacat que “amb aquesta iniciativa no només es posa de manifest el caràcter solidari del poble alfasino sinó també el molt que des de l’associacionisme es pot fer pel bé comú “.

El president de AERBECO, Juan Miguel Martínez, va agrair tant a MEMBA com a l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi l’organització d’un esdeveniment benèfic destinat a promoure la investigació de malalties rares.

Comparteix

Icona de pantalla completa