Diari La Veu del País Valencià
Primera edició de ‘Gentlemans Ride’ a l’Alfàs
Amb l’objectiu de recaptar un total de cinc milions de dòlars (4,47 milions d’euros) a nivell mundial per ser destinats a programes de salut, recerca contra el càncer de pròstata i prevenció de suïcidis a través de la Movember Foundation, diumenge que ve, 25 de setembre, se celebrarà la cinquena edició de The Distinguished Gentleman’s Ride, una iniciativa que tindrà lloc en prop d’un centenar de països de llarg a llarg de tot el planeta i que aquest any arriba per primera vegada a la província d’Alacant.
The Distinguished Gentleman’s Ride és una reunió de “dames i cavallers que es posaran als comandaments de les seves motos clàssiques realitzant diferents recorreguts, sempre amb la ja esmentada finalitat benèfica com a engranatge comú, en 500 ciutats de tot el món”, tal com comenta el regidor d’esports de l’ajuntament de l’Alfàs del Pi, Luis Miguel Morant.
Morant va explicar que “en aquesta primera ocasió en la qual se celebra aquest esdeveniment a la província, l’Alfàs del Pi acollirà la sortida de la ruta” que tindrà viatjarà fins al Castell de Guadalest on, com no pot ser d’una altra manera, visitaran el Museu de Vehicles Antics abans de tornar a posar rumb cap a la costa per acabar la jornada en la Badia de l’Albir.
En aquesta primera edició a Alacant, a més dels premis globals que l’organització atorga, Bad Penny MMC i D·Origen Coffee Roasters, organitzadors de l’esdeveniment, premiaran al rider que més fons recapti, al millor gentleman, a la millor lady i a la millor moto.
Morant va explicar que tots aquells moteros que estiguin interessats “a participar en aquest esdeveniment solidari poden fer-ho formalitzant la seva inscripció a la web www.gentlemansride.com on aquells que no vulguin prendre part en aquesta marxa, però sí vulguin col·laborar aportant un donatiu, també podran fer-ho”. cal recordar que el termini d’inscripció estarà obert fins al mateix diumenge, 25 de setembre, abans de l’inici de la marxa.

Comparteix

Icona de pantalla completa