Els participants en el curs de Jovempa reben els seus diplomes a l'Alfàs

20 octubre 2016 01:00h
L'edil de formació de l'ajuntament de l'Alfàs del Pi, Dolors Albero, acompanyada de Guillermo Camps, president de Jovempa a la Marina Baixa, i d'Isabel Muñoz, regidora de joventut, han fet entrega aquest matí dels diplomes que acrediten la participació en el recentment acabat curs per a emprenedors que des Jovempa i el consistori alfasino s'ha organitzat al Centre de Formació Ocupacional del municipi i que ha comptat amb la participació de 15 alumnes.

Albero ha recordat que aquest tipus d'iniciatives formatives s'emmarquen "dins de la política de col·laboració que des de la regidoria de formació tenim oberta a altres organismes i associacions per tal de poder brindar programes que ajudin, principalment, a potenciar les habilitats o possibilitats en l'àmbit laboral".

En aquest mateix sentit, l'edil alfasina va recordar que aquest curs per a emprenedors estava "dirigit a emprenedors que es troben en el nivell d'inici de la seva idea de negoci o que, tenint clar quin serà aquest negoci, volen resoldre els dubtes més importants sobre com començar i donar els primers passos en el món empresarial".
 

El programa del curs es va abordar de tal manera que va estar encaminat a resoldre els dubtes més habituals que els nous empresaris solen tenir a l'hora de posar en marxa el seu projecte. Per això, Dolors Albero va voler "desitjar sort a aquests emprenedors perquè, a força de molt esforç i treball, puguin posar en marxa i aconseguir l'èxit amb les seves idees de negoci i, d'aquesta manera, crear nous llocs de treball i ajudar a desenvolupar l'economia local".

Finalment, Albero va destacar amb satisfacció que "una vegada més, en aquest curs s'ha pogut comprovar que el món empresarial camina amb pas ferm cap a la igualtat ja que en aquest cas el nombre d'alumnes i alumnes ha estat molt parell".


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next