Diari La Veu del País Valencià
Taller sobre l’entrenament coordinatiu que organitza la FBCV a l’Alfàs
L’activitat, que forma part del Pla de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV, s’ha desenvolupat anteriorment en altres punts de la Comunitat, i en aquesta ocasió ha estat l’Alfàs del Pi el municipi que ha albergat una de les tasques metodològiques més complexes per als entrenadors de bàsquet, ja que la coordinació dels jugadors / es és un dels aspectes que més influeixen en el seu creixement i, en canvi, es treballa en menor mesura que altres conceptes de tipus tècnic o tàctic.

Recolzat en materials de tot tipus, Samuel Vall va presentar als assistents una bateria d’exercicis per treballar la coordinació i millorar així les capacitats dels jugadors.

El taller va ser eminentment pràctic, amb tots els entrenadors participant activament i fins i tot dirigint ells mateixos els exercicis en què intervenien els jugadors del CB Terralfàs, club que va mostrar tota la seva col·laboració en el desenvolupament de l’activitat.

En les properes setmanes es publicaran les següents activitats que es duran a terme dins el Pla de Formació Contínua per a entrenadors de la FBCV.

Comparteix

Icona de pantalla completa