L'Alfàs presenta les activitats de l'Espai Jove de l'IES l'Arabí

22 novembre 2016 01:00h
Amb l'objectiu d'apropar-s'hi i, per tant, facilitar l'accés de tots els joves de l'Alfàs del Pi als diferents serveis que ofereix la regidoria de joventut, la responsable de l'àrea a l'ajuntament alfasino, Isabel Muñoz, ha presentat aquest matí les activitats que durant el present curs escolar es posaran en marxa a Espai Jove de l'IES l'Arabí que ja va estar en funcionament durant el passat curs escolar.

El servei, que es presta ja des de fa diverses setmanes i que avui ha estat presentat de manera oficial, "pretén que els estudiants d'aquest centre tinguin un accés més fàcil i còmode a tota l'oferta d'activitats i serveis que des de la regidoria de joventut posem a la seva disposició ", tal com assegurava Muñoz.

L'edil alfasina va explicar que "els dilluns i dijous s'oferirà un servei d'informació juvenil en el qual els estudiants del IES l'Arabí podran ser atesos pel tècnic del Centre d'Informació Juvenil de l'Alfàs del Pi, podent realitzar les mateixes gestions i consultes que en les pròpies instal·lacions del CIJA ".

"Els dimecres i els divendres", continuava Muñoz "" es durà a terme un taller d'escacs mentre que els dimarts serà el torn per al projecte de mediació escolar, una iniciativa que durant els anys que porta en marxa s'ha mostrat molt bons resultats " .

Muñoz va concloure assegurant que "les activitats que hem presentat avui són un primer pas que estem oberts al fet que es vegin implementades si els usuaris o altres associacions que desitgin aportar a l'Espai Jove ens ho demanen".

next