Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs del Pi es prepara per a dos dies d’activitats i devoció en honor a la Puríssima Concepció
Ja està tot a punt perquè dimecres i dijous d’aquesta mateixa setmana tots els veïns de l’Alfàs del Pi puguin gaudir del complet programa d’activitats que han preparat les majorals de la Puríssima d’aquest 2016 i que, com cada any, ha de retre homenatge a la Puríssima Concepció, però sense deixar de banda el caràcter més lúdic i festiu d’aquest pont.

El programa començarà a les 17.00 hores del proper dimecres, 7 de desembre, amb una cercavila. Només mitja hora més tard caldrà decidir-se entre una xocolatada amb magdalenes a la llar del pensionista o el teatre infantil que, amb l’obra Un nadal diferents, proposarà la companyia Pampol Teatre, a la sortida els més petits podran gaudir, a la mateixa Casa de Cultura, d’una xolocatada familiar.

Ja a la nit, a partir de les 22.00 hores, començarà la festa a la Carpa Municipal, que serà amenitzada per la DJ Lucía Ponce.

Per al dia festiu del 8 de desembre, s’haurà de matinar per poder participar, a les 8.00 hores, de la despertà . Els més petits podran gaudir, a partir de les 11.00 hores, del tradicional món infantil que, un cop més, s’instal·larà a la Casa de Cultura i que serà seguit d’una globotà i una picaeta amenitzada per una xaranga.

Ja a la tarda, serà el moment del recolliment i la devoció amb la missa que s’iniciarà a les 19.30 hores que serà seguida de la solemne processó de la verge després la finalització, la nena Marta Such recitarà l’ambaixada a la Immaculada Concepció.

El programa d’actes acabarà amb una espectacular mascletà nocturna a les 22.00 hores.

Marisa Cortés, regidor de festes a l’Alfàs del Pi, ha volgut “agrair a les majorales l’enorme treball que han realitzat durant tot l’any per aconseguir organitzar aquest meravellós programa d’actes i, per tant, vull convidar a tot el poble de l’Alfàs del Pi a que s’animi a participar de les mateixes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa