La V Fira de Nadal de l'Albir recapta prop de 2.000 euros

13 desembre 2016 01:00h
De marcat caràcter solidari és la Fira de Nadal que ha organitzat per cinquè any l'Associació de Jubilats Racó de l'Albir, en col·laboració amb l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi. Gràcies a aquesta activitat els jubilats han aconseguit recaptar 1.750 euros, que donaran un any més a l'Associació Voluntariat Social de l'Alfàs, encarregada de gestionar el Banc d'Aliments. Es tracta, segons l'edil de Relacions amb Col·lectius, Marisa Cortés, d'"un projecteper a celebrar l'esperit del Nadal despertant entre la ciutadania el seu costat més solidari".

S'han instal·lat llocs en els quals es podien comprar des de quadres a peces de patchwork realitzades pels socis del club, a més de llibres i tota mena d'objectes de segona mà en bon estat. No han faltat les actuacions musicals, balls, nadales i el ja tradicional Betlem vivent que organitza cada any amb tant afecte l'Associació de Jubilats Racó de l'Albir. A més, com en edicions anteriors, s'ha servit una paella gegant solidària que ha permès incrementar fins gairebé dos mil euros la donació d'aquest any al Voluntariat Social de l'Alfàs.
 

Constituïda a principis de 2012, l'Associació de Jubilats Racó de l'Albir compta amb al voltant de 450 socis de més d'una dotzena de nacionalitats, que destaquen per la seva vitalitat i per la seva gran activitat. Classes de dibuix i pintura, patchwork, petanca, gimnàstica, golf, informàtica, festes, viatges, excursions, etc.  són només algunes de les activitats que organitzen al llarg de l'any.

L'alcalde de l'Alfàs, Vicente Arques, i les edils de Relacions amb Col·lectius, Marisa Cortés, Desenvolupament Local, Loli Albero, i Seguretat Ciutadana, Genoveva Tent, es van acostar fins l'Albir per agrair la seva implicació, desitjar-los unes bones festes i brindar la seva col·laboració de cara a l'any que ve.


 
next