Manolo i Mindanguillo a l'Alfàs amb el seu show de màgia còmica

28 desembre 2016 01:00h
Continua el desè Festival 'Jajaja Rialles Nadal', que organitza la regidoria de Cultura de l'Alfàs del Pi, amb l'actuació, demà dimecres 28 de desembre, de Manolo i Mindanguillo, duo il·licità que combina màgia i comèdia i que ja reuneix en el seu barret de copa diversos premis nacionals.

Manolo Costa és un gran mag que va acompanyat del seu inseparable i maldestre amic Mindanguillo, qui vol ser mag com ell i farà tot el possible per aconseguir-ho. Un espectacle de màgia i humor al més pur estil clown, adreçat a públic de totes les edats i cultures.
 

"Un plaer poder comptar a l'Alfàs amb un espectacle que ha obtingut el Primer Premi Nacional de Màgia Còmica i el Premi del Públic i que està enganxant espectadors de totes les edats", ha declarat Mayte García, regidora de Cultura. En aquest show, un mag elegant intenta ensenyar a un altre alguns trucs i el que comença com un taller de màgia acaba per convertir-se en una autèntica bogeria.

Les entrades -3 euros- es poden adquirir a la Casa de Cultura de l'Alfàs. La recaptació es destinarà a l'ONG Mags pel Món.


 
next