Diari La Veu del País Valencià
Manolo i Mindanguillo a l’Alfàs amb el seu show de màgia còmica
Continua el desè Festival ‘Jajaja Rialles Nadal’, que organitza la regidoria de Cultura de l’Alfàs del Pi, amb l’actuació, demà dimecres 28 de desembre, de Manolo i Mindanguillo, duo il·licità que combina màgia i comèdia i que ja reuneix en el seu barret de copa diversos premis nacionals.

Manolo Costa és un gran mag que va acompanyat del seu inseparable i maldestre amic Mindanguillo, qui vol ser mag com ell i farà tot el possible per aconseguir-ho. Un espectacle de màgia i humor al més pur estil clown, adreçat a públic de totes les edats i cultures.

“Un plaer poder comptar a l’Alfàs amb un espectacle que ha obtingut el Primer Premi Nacional de Màgia Còmica i el Premi del Públic i que està enganxant espectadors de totes les edats”, ha declarat Mayte García, regidora de Cultura. En aquest show, un mag elegant intenta ensenyar a un altre alguns trucs i el que comença com un taller de màgia acaba per convertir-se en una autèntica bogeria.

Les entrades -3 euros- es poden adquirir a la Casa de Cultura de l’Alfàs. La recaptació es destinarà a l’ONG Mags pel Món.

Comparteix

Icona de pantalla completa