Diari La Veu del País Valencià
La Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi s’incorpora a la Xarxa Espanyola de Teatres
La Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi s’ha incorporat a la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, una associació cultural sense ànim de lucre constituïda l’any 2000, que té com a principal missió impulsar el sector de les arts escèniques i de la música, fent-ho més accessible a tota la població. Actualment La Xarxa compta amb 152 associats, que representen més de 700 espais d’exhibició d’arts escèniques de titularitat pública de tot el territori nacional, entre ells els principals teatres i auditoris del país.

L’edil de Cultura de l’Alfàs, Mayte García, ha valorat molt positivament la incorporació de l’Alfàs del Pi a la Xarxa, una entitat dedicada a promoure una estreta col·laboració entre els diferents teatres, auditoris i circuits del panorama nacional i internacional, que “ens permetrà entrar en contacte amb directors i programadors d’altres espais escènics, intercanviar experiències, conèixer les últimes propostes artístiques i tenir accés a programacions i cicles culturals de gran qualitat, ja siguen espectacles de dansa, música, teatre o circ”.

Va ser un 2 de març de 1991 quan va obrir les seues portes per primera vegada la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi, centre pioner i únic a la zona. Un grup de nens i nenes de diferents nacionalitats es va encarregar de tallar la cinta i inaugurar un espai cultural que avui dia, 25 anys després, segueix albergant una intensa activitat. “2016 ha estat l’Any de la Cultura a l’Alfàs del Pi”, ha recordat García. “La cultura ha estat la gran protagonista durant aquest any, amb motiu de la commemoració del vintè cinquè aniversari de la Casa de Cultura. Quina millor forma de clausurar-ho que sumant-nos a la Xarxa Espanyola de Teatres”, ha subratllat l’edil.

La incorporació de l’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs a la Xarxa s’ha formalitzat aquest mes de desembre durant la celebració de la quarta i última assemblea anual.

Comparteix

Icona de pantalla completa