L'Alfàs del Pi estarà per vintè sisè any consecutiu a la Fira de Turisme d'Oslo

4 gener 2017 01:00h
Oslo tornarà a convertir-se, entre els dies 13 i 15 de gener, en el centre mundial del turisme amb motiu de la celebració d'una nova edició de Reiselivs, la Fira Internacional de Turisme de la capital noruega i que s'ha convertit en una cita ja tradicional dins el calendari promocional de l'Alfàs del Pi, que té en aquest país escandinau un dels seus principals emissors no només de turistes de vacances sinó també de residents de llargues temporades.

Per preparar aquesta important cita promocional l'alcalde de la localitat, el socialista Vicente Arques, s'ha reunit aquest matí al seu despatx amb alguns dels empresaris de la localitat queviatjaran a Oslo al costat de la delegació de l'ajuntament que estarà encapçalada per la regidora de residents d'altres nacionalitats, Martine Mertens.

Durant aquesta trobada, a més de poder conèixer de primera mà els projectes i serveis que des de la iniciativa privada es presentaran en Reiselivs, els presents han pogut fer un repàs als 26 anys ininterromputs que l'Alfàs del Pi porta acudint a aquesta fira. Anys en què, fins i tot, hi va haver ocasions en què va ser l'únic expositor espanyol a Oslo.

Arques ha explicat que per aquesta propera edició "l'Alfàs del Pi va presentar a la Fira Internacional de Turisme d'Oslo com un territori saludable. Aquest any, com tothom sap, l'hem dedicat a potenciar la nostra imatge com a destinació de salut i, per tant, farem un esforç especial a presentar tota la gamma de serveis que ens caracteritzen en aquest sentit ".

En aquest sentit, el primer edil va tornar a destacar "la importància de la col·laboració publicoprivada a l'hora de poder oferir una oferta saludable integral als nostres visitants, veïns i residents" i ho ha exemplificat dient que "a Oslo acudiran un seguit d'empreses el catàleg de serveis està enfocat a la branca més assistencial o de prestació de serveis, mentre que des de l'ajuntament volem mostrar tot el que nosaltres aportem en aquest sentit com són els espais públics destinats a un oci saludable, la nostra amplíssima oferta d'instal·lacions i activitats esportives, el nostre gairebé inesgotable programa cultural ... en definitiva, demostrarem que poden i han d'existir i fomentar les sinergies entre la iniciativa privada i l'administració pública per poder parlar d'un territori saludable, que és el que és l'Alfàs del Pi ".


 
next