Diari La Veu del País Valencià
Un alfasino fa pòdium a la cursa en la primera marató BTT
Un alfasino fa pòdium a la cursa en la primera marató BTT de la Comunitat Valenciana

La localitat valenciana de Torrent va acollir aquest cap de setmana, la primera edició de l’Open Marató MTB Ciutat de Torrent, prova puntuable per a l’Open Marató de la Comunitat Valenciana.

El recorregut d’aquesta prova constava de 56 kms i 1.000 metres de desnivell positiu, sent un traçat molt complet amb sendes, trialeres, zones tècniques i camins rurals, tocant molt poc asfalt el que afegia dificultat al descens.

La sortida i meta de la prova estaven situades a la plaça Pedro Iturralde Ochoa de Torrent, un lloc espaiós, verd i preparat per donar cabuda a tots els participants i acompanyants, comptant amb un espai obert amb serveis d’hostaleria, parc infantil i uns voltants per poder passejar gaudint de l’entorn. Els assistents disposaran de servei d’aparcament al costat de la plaça, i servei de dutxes, a més d’un suculent dinar després de finalitzar la prova amb servei de hidronetejadores per a les bicicletes i massatge de recuperació per als ciclistes.

Entre aquests ciclistes participants estaven Manuel Sánchez Cabezas i Albino Aragonès Cravo, que van participar representant l’Associació Ciclista l’Alfàs BTT.

Al final de la prova en categoria màster 50, Manuel va aconseguir pujar al pòdium després d’un recorregut que no va ser fàcil per a cap dels participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa