Diari La Veu del País Valencià
L’Alfàs finalitza les obres al municipi
Amb l’asfaltat dels carrer de Mitra i Tritó finalitzen les obres de millora que l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi està escometent en la intersecció entre tots dos vials, una actuació destinada a incrementar la captació i el drenatge d’aigües pluvials. Els treballs han comprès, a més, l’execució d’una petita rotonda amb la finalitat de reorganitzar el trànsit rodat i donar major fluïdesa a la circulació de vehicles.
El projecte, que també ha contemplat la renovació del paviment, la construcció de acerados i l’ampliació de la xarxa d’enllumenat públic, ha suposat una inversió de més de 100.000 euros, que s’han finançat amb càrrec al fons de renovació de clavegueram municipal.
L’alcalde de l’Alfàs, Vicente Arques, i els edils d’Urbanisme, Toni Such, i de Serveis Tècnics, Óscar Pérez, han visitat les obres al costat dels responsables de Hidraqua, empresa concessionària del servei municipal d’aigua.
D’altra banda, també a la zona de l’Albir, l’Ajuntament de l’Alfàs ha iniciat ja les obres d’ampliació de la xarxa d’aigües pluvials i residuals als carrers Orió i Eurim, una actuació destinada a donar solució als problemes de inundabilidad que es produeixen en episodis de pluges fortes als carrers Pegàs, Ondarella i Saturn. En concret, el projecte contempla l’execució d’una xarxa de clavegueram separativa al carrer Orió per a l’evacuació de les aigües pluvials i residuals. Així mateix, es millora el drenatge en la intersecció entre els carrers Saturn i Eurim amb la instal·lació d’un col·lector de 500 mm de diàmetre. Aquest projecte es finança també amb càrrec al fons d’inversió del servei de clavegueram municipal. Els treballs estan pressupostats en 330.000 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa