Diari La Veu del País Valencià
Comença la primera Ruta de Tapes Saludables de l’Alfàs
Avui ha començat la primera Ruta de Tapes Saludables de l’Alfàs del Pi, una iniciativa de Guia-T Magazine que compta amb el suport de la regidoria de Desenvolupament Local. En aquesta primera edició hi participen un total de 24 establiments del municipi, 13 ubicats a la zona del nucli urbà i 11 en platja de l’Albir. Es desenvoluparà al llarg d’aquest cap de setmana i del següent, coincidint amb la celebració de la XV Mostra de Teatre de l’Alfàs del Pi, que enguany retrà homenatge a l’actriu Concha Velasco.

Amb la Ruta de Tapes Saludables el que es pretén és, d’una banda, donar un impuls als establiments de restauració del municipi i, de l’altra, promocionar un estil de cuina sa i natural, d’acord amb el projecte ‘Any Saludable’ que aquest any promou l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi.

El preu de la beguda i de la tapa saludable és de 2,50 euros. Per participar en la ruta els visitants tenen a la seva disposició els passaports o ruters que poden recollir en cada establiment participant i també a la Casa de Cultura oa les oficines de turisme. En aquest passaport tapero s’aniran acumulant els segells dels diferents bars i restaurants. Els que aconsegueixin tenir els 24 segells entraran en el sorteig d’una cistella de productes gourmet, cortesia de Lou Nas de Guit.

Un jurat format per professionals del sector de la restauració s’encarregarà de triar quines són les tres millors tapes d’aquesta primera Ruta Saludable. Els premis, consistents en campanyes comercials en Guia-T Magazine, es faran públics quan finalitzi l’esdeveniment.

Comparteix

Icona de pantalla completa