Diari La Veu del País Valencià
Taller de decoració nadalenca a Xixona
Un total de 35 alumnes de 3r i 4t curs de primària del col·legi públic Sagrada Família de Xixona han sigut els encarregats d’elaborar enguany els ornaments nadalencs que decoraran l’arbre de Nadal, de sis metres d’altura, que presidirà la façana principal de l’Ajuntament durant les festes.

Els alumnes han elaborat campanetes i estels de purpurina que, al costat d’altres ornaments com les tradicionals boles, completen la decoració de l’avet que enguany pretén ser un homenatge a la labor de Rosa María Bellido, la persona encarregada en les últimes edicions de la coordinació d’aquest taller.

L’alcaldessa, Isabel López, ha explicat que “no hi ha millors decoradors per a l’arbre de nadal que els xiquets i xiquetes, per l’entusiasme amb el qual preparen els adorns i per la il·lusió que li posen a l’hora d’implicar després a familiars i amics perquè vegen el resultat. Es crea un ambient molt bonic”.

A més del gegantesc arbre de nadal, Xixona compta amb un Pessebre de grandària natural que s’instal·la en el Pont d’Alacant i que serà inaugurat oficialment dimecres que ve 7 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa