Diari La Veu del País Valencià
Demostració de gelaters en la Fira de nadal de Xixona
La sala municipal El Teatret de Xixona ha acollit, dins dels actes de la Fira de Nadal, una demostració dels integrants de l’equip espanyol que es va proclamar subcampió del món de gelat en el campionat celebrat a l’inici de l’any en la fira Sigep de Rimini (Itàlia).

Antonio Sirvent, Mario Masià, Félix Llinares (tots ells jijonencos) i Adolfo Romero han explicat al públic com va ser la seua participació en la Copa del Món i han elaborat els gelats amb els quals van aconseguir el premi, que han pogut ser degustats pels assistents.

Les demostracions i tastos de producte són algunes de les activitats que complementen l’oferta de la Fira de Nadal de Xixona que, a més d’oferir una àmplia oferta de torrons, dolços, regals i decoració nadalenca, compte també amb exposicions, projeccions, visites guiades pel casc antic de Xixona, tallers per a nens o actuacions musicals perquè tots els visitants puguin gaudir d’una jornada molt completa en el municipi. El programa d’activitats s’allargarà durant tot el cap de setmana

Els gelaters Adolfo Romero, Antonio Sirvent, Masio Masià i Félix Romero (d’esquerra a dreta) amb el regidor d’Esports, Cristian Sirvent, i l’alcaldessa, Isabel López.

Comparteix

Icona de pantalla completa