Diari La Veu del País Valencià
Setena edició del Concurs Caní de Xixona
El parc municipal del Barranc de la Font ha acollit aquest cap de setmana la setena edició del Concurs Caní de Xixona, organitzat per la Societat Canina d’Alacant amb el patrocini de l’Ajuntament. La prova, puntuable per al Campionat Provincial d’Alacant de 2017, ha reunit,a més de criadors i especialistes en ensinistrament, un centenar d’exemplars de raça vinguts de diferents punts de les províncies d’Alacant, València, Castelló i Albacete.

Entre els gossos inscrits hi havia campions d’Espanya i de Portugal, així com altres premiats en certàmens europeus i internacionals. El guanyador del Best In Xou va ser un carlino anomenat Marbelton. El segon classificat va ser Creek Aldo, guanyador també de l’edició de l’any passat, mentre que el tercer lloc va ser per al dóberman Q’touré de Rizzi.

El regidor d’Esports, Cristian Sirvent, ha explicat que ”un dels objectius de la celebració d’aquesta prova és promocionar Xixona, vinculant-la a activitats de diferent naturalesa dirigides a tots els públics. És la millor manera perquè la gent de fora ens conega cada vegada més i estimular també el consum a la localitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa