Diari La Veu del País Valencià
El DOCV publica el nomenament dels nous consellers de RTVV
EFE / València.

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica hui el nomenament dels cinc consellers de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) designats pel ple de Les Corts el passat 21 de novembre.

Segons arreplega l’acord, el Consell, reunit el passat 22 de novembre com a junta general d’accionistes de RTVV, va acordar el nomenament d’Ernesto Moreno, Vicente Burgos, Lluís Bertomeu, José Serralde i Bartolomé Orozco com a membres del consell d’administració de RTVV.

El DOCV ja va publicar el passat 7 de novembre, en una edició especial, l’acord sobre el nomenament d’aquests mateixos consellers, que en eixa ocasió es va fer gràcies al decret llei del Consell aprovat el mateix dia que va canviar la llei de RTVV per a poder fer les designacions sense haver d’esperar a la seua elecció pel Parlament valencià.

Les Corts van procedir dijous passat a votar l’elecció d’eixos consellers, en aplicació de la llei de l’Estatut de RTVV, després que el Consell, constituït en junta general d’accionistes de l’empresa pública, haja tornat a nomenar-los per al càrrec.

Comparteix

Icona de pantalla completa