Benidorm s'adhereix al conveni per a la creació de fons socials de vivendes

El fons està destinat a crear lloguers socials per a persones desnonades
2 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / Benidorm
 
L’Ajuntament de Benidorm ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament de Benidorm al conveni per crear fons socials de vivendes per a persones desnonades, impulsat pel Govern central, que pretén oferir prop de 6.000 vivendes a tot l’Estat per a lloguers socials.
 
La proposta, defensada per la regidora de Benestar Social, Cristina Escoda, contempla crear a Benidorm un banc de vivendes cedides per les entitats financeres per a lloguer social, que podria estar disponible per al pròxim mes de març. L'objectiu és oferir les vivendes a les famílies més necessitades després d'haver patit un desnonament, a un preu de lloguer mensual reduït.
 
L'Ajuntament de Benidorm ja va impulsar, a finals de l'any passat, una oficina d'atenció als ciutadans desnonats o en risc de desnonament, amb l'objectiu de brindar ajuda tant d'intermediació amb les entitats financeres com de suport a l'hora de gestionar un altre tipus de necessitat. L'adhesió a aquest conveni és un pas més per a potenciar l'accés a una vivenda digna a aquells que han patit les pitjors conseqüències de la crisi i s’han quedat sense res.

 
next