Diari La Veu del País Valencià
Fabra / PSPV: “El que ha passat ha de tenir conseqüències polítiques
EFE / RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat hui que el PP “ha de començar a assumir responsabilitats polítiques” després de la condemna de Carlos Fabra a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública.

Puig ha realitzat aquestes declaracions a la Llotja de València, després del lliurament dels premis Jaume I, acte que ha presidit la princesa d’Astúries.

Després de reconéixer que únicament coneix el titular de la notícia i no el contingut de la sentència, Puig ha indicat que “passat el moment judicial, és hora que el PP assumisca responsabilitats”.

Ha insistit que Carlos Fabra “ha dirigit durant molt temps el PP” i que “en gran manera” Alberto Fabra és president de la Generalitat gràcies a ell.

“El que ha passat és molt greu i ha de tenir conseqüències polítiques. Un responsable polític de primer ordre ha estat estafant els ciutadans que pagaven impostots perquè ell no ho feia”, ha afegit.

Així mateix, ha lamentat que el president de la Generalitat anara a “abraçar i donar ànims” a Carlos Fabra, i ha considerat que a qui hauria d’abraçar és a “els aturats que ho passen malament per culpa de la seua gestió política”.

La presidenta del Grup Parlamentari Socialista, Ana Barceló, ha mostrat la seua satisfacció per la condemna de l’expresident de la Diputació de Castelló i expresident del PP de la citada província, Carlos Fabra, per uns fets que el PSPV denunciava des de fa molt de temps. Al mateix temps s’ha preguntat “què serà de la línia roja” que al president de la Generalitat i president del PP, Alberto Fabra, “els ha caigut damunt, si autoritzarà també els diputats a recollir signatures per a l’indult de Carlos Fabra”, ja que, segons ha recordat, “li va donar tot el seu suport just abans de l’inici del judici”.

Comparteix

Icona de pantalla completa