Diari La Veu del País Valencià
Compromís reuneix 250 persones a la Festa Estellés al Teatre Capri de Paterna
RedactaVeu / Paterna.

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que Vicent Andrés Estellés “estigué molt present al poble en la festa que, des de Compromís, organitzàrem per tal de retre homenatge al poeta dins de l’Any Estellés. Molta gent, 250 persones, van acudir a la nostra cita amb el poeta de Burjassot”.

L’acte, celebrat al Teatre Capri de Paterna, es va iniciar amb una conferència del catedràtic Vicent Salvador, especialista en la figura d’Estellés. Una conferència que va comptar amb el recital de versos del poeta, intercalats en el discurs de Salvador. Així, es pogueren escoltar fragments de Coral romput, La rosa de paper i Hotel Paris, entre d’altres.

A continuació, el Cor Harmonia de Paterna va posar veu a dos poemes de Vicent Andrés Estellés i com a punt i final va interpretar El vell Montgó, de Paco Muñoz. I, abans d’acabar la festa, es va lliurar el premi al guanyador del I Concurs de Dibuix Vicent Andrés Estellés, convocat per Compromís per Paterna i adreçat a alumnes de 6è de Primària dels col·legis amb línia en valencià de Paterna. El guanyador va ser el xiquet Jorge Alejandro del CP Villar Palasí.

“Ha sigut un homenatge senzill, on molta gent ha participat, i on la millor recompensa ha estat la nombrosa assistència de la ciutadania de Paterna”, afegeix el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

Comparteix

Icona de pantalla completa